Tentang kita

Tentang kita

HENG XING OFFICE FURNITURE LIMITED dengan lokasi bilik pameran yang unik di dunia yang terkenal, Showroom dan Alamat Kilang: zon perindustrian Beisha, Yangjiao, Lecong Town, Shunde District, Foshan City, Wilayah Guangdong, China, adalah pembuatan ukuran sederhana yang mengintegrasikan perancang profesional , pembuatan dan penjualan.

Wilayah produk utama kami mengandungi meja pejabat, kerusi swivel, partition / screen, sofa pejabat, kaunter penyambut tetamu, meja mesyuarat, kerusi pelawat, meja / kerusi pelajar, kerusi auditorium, kerusi umum dan pelbagai jenis perabot pejabat.

Dengan prinsip 'kualiti pertama, pelanggan terbaik, berorientasi kredit, berdasarkan perkhidmatan, nilai yang mulia'. kami secara positif menganjurkan budaya perabot kebangsaan, juga mengintegrasikan trend perabot antarabangsa, dan sentiasa menggunakan kreativiti yang tidak berkesudahan dengan gabungan budaya seni Cina dan Barat dalam merekabentuk dan menghasilkan banyak produk baru yang berbentuk elegan dan bergaya, kehidupan pejabat kecekapan tinggi.

Dengan ini, kakitangan syarikat kami bersungguh-sungguh bersedia untuk menjaga kerjasama yang sangat baik dan berjalan dengan jayanya untuk bersinar dengan rakan-rakan di seluruh dunia.

Anda dialu-alukan untuk menghubungi kami, kami sedang menunggu untuk siasatan anda dan berharap kami boleh memberikan anda kualiti Baik, harga yang baik, dan perkhidmatan yang baik!