Perabot Sekolah Bilik Darjah Pelajar Moden

- Jun 03, 2020-

Perabot Sekolah Bilik Darjah Pelajar Plastik Kayu Moden

image


image

image


image


Bahan mentah papan yang berkualiti baik untuk meja pejabat: Papan zarah berketumpatan tinggi atau MDF, yang mempunyai ciri-ciri air-air,
anti-kotor, anti calar, easytocleanandkeepfreshcolor), ketebalan bahagian atas meja dan kaki sisi adalah ketebalan 25mm atau 50mm, dilaminasi dengan tepi PVC tebal 2mm.

Perkakasan tahan lama untuk meja pejabat:Perkakasan yang kami gunakan adalah jenama terkenal. Tanpa bising, kuat dan tahan lama. Kami akan memberi anda lebih banyak siaga.

Proses logistik:Anda boleh mempunyai ejen penghantaran anda sendiri untuk mengatur penghantaran atau anda boleh membantu anda mengatur penghantaran. Pekerja pengangkutan kami profesional. Mereka akan menjaga barang-barang dengan lancar dan stabil. Dan kami juga akan memeriksa semula kuantiti sekali lagi untuk mengelakkan beberapa bahagian yang hilang.

Perkhidmatan percuma yang boleh kami lakukan untuk anda:1.Kami boleh menghantar jemputan untuk anda mendapatkan visa datang ke China mengunjungi kilang kami. 2. Kami boleh menghantar surat kuasa pengeluaran kilang kami untuk anda mendapatkan tender perabot. 3. Kami dapat membantu anda mengumpulkan barang pembekal anda yang lain ke kilang kami yang dimuatkan di dalam bekas. 4. Kami boleh membantu anda mendapatkan perabot pejabat lain yang berkaitan dengan perabot pejabat kami.Kami menantikan pertanyaan dan pesanan anda! Pesan untuk kami dan pesan juga !!!

Sepasang:Meja Penulisan Komputer Kayu Kilang Seterusnya:Almari Perabot Rumah Reka Bentuk Fesyen 2 Almari Gelongsor Pintu (HX-8ND 9109)